Domino's Pizza Kırıkkalelileri yine unutmadı

Domino

Yaptığı promosyonlarla Kırıkkalelilerin yanında olduğunu gösteren Domino's Pizza 2. yılında Kırıkkale'de farklılığını yine hissettirdi. Farklı damak tadıyla müşteri ağını genişleten Domino's Pizza, ‘ORTA BOY PİZZAYI 10 liradan' satışa sunmaya başladı. Müş

EĞLENEREK YARATTIĞIMIZ LEZZETLERİMİZ

Eğlenerek yarattığımız lezzetlerimiz, size ulaşana kadar durmayız misyonuyla hareket eden Dominos Pizza yetkilileri, “Eğitim ve Gelişim Departmanı olarak, Domino`s Pizza`nın Türkiye`deki pazar liderliğini güçlendirmek ve Dünya`daki yerini daha da ileriye taşımaya destek olmaktan büyük mutluluk ve keyif duyuyoruz. Bu desteği verirken; "sürekli gelişimi" her zaman odağımıza koyuyor ve tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda geliştiriyoruz. Stratejilerimiz, kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz, sektörümüzün ihtiyaçları, yetkinliklerimiz ve değerlerimiz, eğitim planlarımızı hazırlarken mutlaka dikkate aldığımız diğer odak alanlarımız. Tüm bu alanlarda; hangi bilgi ve becerilere ihtiyacımız olduğunu detaylı çalışmalarla belirliyor, şirketimizin vizyonunu kutup yıldızımız olarak belirliyoruz.” dediler.

ÇALIŞANLARIMIZIN FARKLI PROFİLLERDE

Yetkililer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Çalışanlarımızın farklı profillerde olduğu bilinciyle, insan doğasındaki çeşitliliği bir fırsata dönüştürüyor ve eğitim içeriklerimizi farklı öğrenme tekniklerini gözeterek oluşturuyoruz. Böylece, tüm ekibimizin eğitimlerimizden en yüksek faydayı sağlamasını hedefliyor, eğitimlerimizi daha keyifli hale getiriyoruz. Modern dünyanın gereği olan eğitim yöntemlerini uyguluyor; kolay anlaşılabilir ve hayata geçirilebilir eğitim araçları geliştirerek, çalışanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Araçlarımızı geliştirirken, kazandırmak istediğimiz bilgi ve becerilerin hızla davranışa dönebilmesine önem veriyoruz.”



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım